Signalizācijas

Signalizācijas – Inovatīvi apvienoti drošības kustības detektori uzstādīšanai ārpusē
OPAL un OPAL Plus
Izstrādājot drošības signalizācijas sistēmu, ir nepieciešams rūpēties ne tikai par iekšējo telpu aizsardzību, bet arī par tuvošanos objekta perimetram, kas ļauj identificēt, iespējamo ielaušanos. Lai nodrošinātu kustības detektēšanu arī no ārpuses, SATEL inženieri ir izveidojuši novatoriskus detektorus: OPAL un OPAL Plus.
Tiem piemīt:
– Uzticama atklāšana;
– Ērta uzstādīšana un regulēšana;
– Uzticams darbs uz ielas;
– Augstas precizitātes tālvadības iestatījums.

Signalizācijas – OPAL Plus detektors

Aprīkots ar krēslas sensoru un vadības izeju, piemēram, “atvērtu kolektoru.” Tas ļauj to izmantot apsardzes signalizācijas sistēmās un mājas automatizācijā. Signāls no zema strāvas izejas var tikt novadīts tieši uz releju, kas atrodas elektriskajā panelī, vai mājas automatizācijas sistēmas kontrollerim. Turklāt detektors var strādāt kopā ar KNX sistēmu, ja tas ir savienots ar INTEGRA sērijas uztveršanas un uzraudzības ierīci. OPAL Plus nodrošina vienkāršu un ērtu vadību. Rullīšu slēģus, ārējo apgaismojumu, garāžu vai ieejas vārtus. Tās darbības momentu var viegli pielāgot, pateicoties krēslas sensora jutīguma precizitātei.
Signalizācijas- Darbības diapazons
OPAL detektoriem ir 100 grādu plats skata leņķis, noteikšanas diapazons pārsniedz 15 metrus. Vienlaikus tiek uzraudzīta vieta tieši zem detektora, kas ļauj noteikt katra uzbrucēja mēģinājumu nonākt zem ierīces, lai to bojātu, bloķētu vai noņemtu. Turklāt OPAL sērijas detektoru programmaparatūra ir veidota tā, ka mājdzīvnieku kustība nerada viltus signalizācijas ieslēgšanos.
Augsta izturība pret nelabvēlīgiem laika apstākļiem
OPAL un OPAL Plus izmanto IR un mikroviļņu tehnoloģiju. Šī kombinācija, kopā ar automātisku pielāgošanos vides apstākļu algoritmiem nodrošina augstu ierīču izturību pret viltus trauksmēm, kā arī stabilu darbību smagos atmosfēras apstākļos, tas ir, lietus, sniega, tiešas saules gaismas un spēcīgā vēja brāzmas gadījumā. Apkārtējās vides temperatūras izmaiņas tiek kompensētas automātiski, bet ilgā testēšanas laikā detektori apstiprināja savu izturību pret ekstrēmiem laika apstākļiem. Šīs ierīces nodrošina uzticamu darbību plašā temperatūras diapazonā no -40 ° C līdz + 55 ° C.
Jautājumu gadījumā sazināties ar mums