Wallbox Copper SB uzlādes stacija

Wallbox Copper SB

Wallbox Copper SB produkts ir izstrādāts, lai nodrošinātu elegantu risinājumu biznesa sektoram. Ar iestrādātu RFID kartiņu lasītāju, izmantojot Wallbox aplikāciju ir iespējams ērti noteikt, kuram ir atļauja izmantot lādētāju un kuram nē.

Šis produkts arī ir ļoti kompakts, bet tas nenozīmē, ka priekš tā bija jāveic kādi kompromisi. Ar IP54 un IK10 sertifikācijām, tas var izturēt gan mitrumu, gan putekļus.

Wallbox Copper SB ir arī universālais uzlādes ports, kas nozīmē, ka ar tas atbalsta gan 1. gan 2. tipa elektroauto savienojumus. Šī iekārta arī ir vienmēr savienota ar myWallbox programmatūru, kas atļauj padziļinātu uzlādes monitoringu, kā arī atļauj balansēt uzlādes līmeni dažādos lādētājos. Copper SB nodrošina līdz pat 24 mašīnu lādēšanu vienlaikus, un ar viedās strāvas pārvaldību, šis produkts nodrošina automašīnu uzlādi lieki nenoslogojot elektrotīklu.

Uzstādīšana arī ir vienkārša, kas atļauj sākt šī produkta izmantošanu pēc iespējas ātrāk. Copper SB ir arī pielāgots daļējai izmantošanai publiskajā sektorā.

Izmantojot Wallbox aplikāciju, ir iespējams arī iestādīt dažādus grafikus, lai norādītu, kad lādētājs ir pieejams. Kā arī izmantojot argumentēto realitāti, ir iespējams priekšskatīt tieši kā Copper SB produkts izskatīsies plānotajā uzstādīšanas vietā.