Wallbox Commander 2 uzlādes stacija

Wallbox Commander 2

Wallbox Commander 2 ir kas vairāk kā vienkāršs lādētājs, tas ir biznesa risinājums. Šis produkts atbalsta 4G savienojumu un atbalsta SIM kartes, lai nodrošinātu pastāvīgu savienojumu ar mākoņpakalpojumiem. Šis produkts ir kompakts un viegli iekļaujas izvēlētajā uzstādīšanas vietā, kā arī tā IP54 un IK10 sertifikācijas nodrošina, ka tas būs aizsargāts gan no mitruma, gan no putekļiem.

Ar myWallbox aplikāciju, Commander 2 produkts ir viegli pārvaldāms attālināti ar monitoringu par dažādām metrikām un vieglu iestatījumu mainīšanu. Dažas no lietām, ko var pārskatīt ar myWallbox biznesa aplikāciju:

  • Detalizētu informāciju par lādētāju patēriņu un to izmantošanu
  • Atļauj pārvaldīt lādētāju piekļuves tiesības, lai aizliegtu nepiederošām personām izmantot Jūsu lādētājus
  • Automātisku rēķinu izsniegšanu gan neregulāriem lādētāju izmantotājiem, gan arī piesakās uz lādētājiem kā uz pakalpojumu
  • Attālinātas lādētāju atjaunināšanas iespējas
  • Vieglu piekļuvi lietotājiem, kuri izmanto viedtālruņa aplikācijas

Minot piekļuvi, pie Commander 2 lādētāja var autorizēties izmantojot PIN kodu, RFID kartiņu vai arī Wallbox viedtālruņa aplikāciju, nodrošinot lietotājiem vairākas piekļuves iespējas pēc iespējas ērtākai izmantošanai.

Commander 2 produktam ir arī skārienjūtīgs ekrāns uz kura var izmainīt dažādus iestatījumus, starp tiem arī iestatīt ziņojumus no kompānijas un biznesa logotipus.