Apsardzes signalizācija

Apsardzes signalizācija – MICRA sistēma tika izstrādāta, lai aizsargātu mazus objektus. Bezvadu magnētiskais kontakts un PIR-detektori nodrošinās optimālu drošības līmeni. Savukārt bezvadu dūmu un siltuma detektoru, plūdu un stikla plīšanas detektoru moduļu atbalsts nodrošinās sistēmu ar papildu aizsardzību. Intuitīva un vienkārša signalizācijas sistēmas kontrole tiek veikta, izmantojot radio (vadības) pulti, bezvadu tastatūru vai mobilo tālruni. Turklāt, pateicoties analogajām ieejām, MICRA modulis var kontrolēt tām pievienotās ierīces, informējot par kritisko parametru pārsniegšanu, piemēram, temperatūru vai spiedienu.
Izmantošanas daudzveidība

Apsardzes signalizācija

Izmantošanas elastība ir panākta, pateicoties iespējai lietot vadu un bezvadu detektorus MICRA sistēmā. Tas ļauj ātri un vienkārši izveidot pamata trauksmes sistēmu bez nevajadzīgas kabeļu maršrutēšanas, un, ja nepieciešams paplašināt sistēmu ar nestandarta risinājumiem, vienmēr to iespējams papildināt ar papildu vadu ierīcēm. Modulis ir aprīkots ar barošanas bloku ar rezerves barošanas avotu, tādējādi nodrošinot nepārtrauktu aizsardzību pat ilgstošas strāvas zuduma gadījumā.
Apsardzes signalizācija – MICRA moduli var izmantot kā uzticamu drošības signalizācijas sistēmu šādiem objektiem: maziem veikaliem, vasarnīcām, garāžām vai darbnīcām. Pateicoties kompaktai konstrukcijai, nepieciešamības gadījumā to var izmantot pagaidu objektu aizsardzībai, piemēram, lai aizsargātu būvlaukumus.
Vienkārša un intuitīva pārvaldīšana

Apsardzes signalizācija

Apsardzes signalizācija – MICRA sistēmas ikdienas uzturēšana ir maksimāli vienkāršota. Lai aktivizētu signalizāciju vai noņemtu sistēmu no signalizācijas, var izmantot radio (vadības) pulti. Tas strādā tāpat kā automašīnās signalizācijas ieslēgšanas gadījumā. Pateicoties šādai sistēmai, nākotnes lietotāju apmācībai tiek veltītas tikai dažas minūtes, un kļūdu iespējamība ikdienas darbībā tiek samazināta līdz minimumam. Tā pati radio pults, kas ļauj uzlikt uz sistēmu signalizāciju vai noņemt to, var tikt izmantot arī, lai izsauktu palīdzību vai attālināti atvērtu vārtus. Lai sistēmā varētu izmantot paroles, tāpat kā standarta sistēmās, jāinstalē bezvadu tastatūra. Šāda risinājuma priekšrocības var novērtēt, piemēram, attiecībā uz tehnisko iekārtu aizsardzību, kam jāpiešķir liels skaits pakalpojumu inženieru. Ir vērts pievērst uzmanību spējai vadīt sistēmu, izmantojot mobilo tālruni. Pietiek ar SMS nosūtīšanu vai MICRA moduļa numura ievadīšanu (“CLIP” pakalpojums), lai ieslēgtu vai izslēgtu signalizācijas sistēmu.
Par pakalpojumu lasi te   I  Kontakti