Uzņēmumiem par brīvu ir pieejams Kaspersky Anti-Ransomware Tool

Kaspersky Lab ir izlaidis bezmaksas rīku izspiedējvirusu atklāšanaiAnti-Ransomware Tool for Business. Šis rīks sniedz papildu drošību, aizsargājot korporatīvos lietotājus no izspiedējvīrusiem.

kas_business_logo3

 
 
Ļaunprogrammatūras, piemēram, izspiedējvīrusi, kas inficē datorus un šifrē svarīgus uzņēmuma datus, ir nopietna problēma, jo īpaši maziem uzņēmumiem. Kaspersky Lab 2016. gada IT drošības risku aptauja liecina, ka pēdējo 12 mēnešu laikā gandrīz 42 % mazo un vidējo uzņēmumu ir kļuvuši par izspiedējvīrusu upuriem. 34 % no tiem ir samaksājuši izpirkuma naudu, bet piektdaļa nav spējusi atgūt datus pat pēc tam, kad tika izpildītas kibernoziedznieku prasības.
 
product-icon-KSOS
Kaspersky Anti-Ransomware Tool for Business var lietot arī tie uzņēmumi, kuriem nav Kaspersky Lab progresīvo drošības antivīrusa programmatūras.
 
 
product-icon-advanced Kaspersky Anti-Ransomware Tool for Business ir ātrs un viegls risinājums, kas spēj cīnīties ar vienu no sāpīgākajām drošības problēmām — izspiedējvīrusiem un šifrējošajām programmatūrām.
 
 
cloud Bezmaksas Kaspersky Anti-Ransomware Tool for Business ir saderīgs ar PC instalētiem citu piegādātāju aizsardzības risinājumiem un var kalpot par otro programmatūru aizsardzībai pret vismodernākajiem šifrējošajiem izspiedējvīrusiem.
 
 
 

!

Ja organizācijas dati ir bloķēti, ir vērts pārbaudīt, vai tos var atgūt, apmeklējot jauno tiešsaistes portālu No More Ransom.
Projekts No More Ransom piedāvā lietotājiem vairākus atšifrēšanas rīkus, lai palīdzētu atgūt ar dažu veidu izspiedējvīrusiem bloķētas datnes, nemaksājot kibernoziedzniekiem.
 
 
Kaspersky Anti-Ransomware Tool for Business

LEJUPLĀDĒT ŠEIT