Wallbox Pulsar un Pulsar plus produkti

Wallbox Pulsar

Wallbox Pulsar un Pulsar plus produktiVai meklējat elektroauto uzlādes risinājumu Jūsu dzīvesvietai? Šis produkts ir kompakts, viegli uzstādāms un piedāvā ātras uzlādes iespējas. Kā arī, ja izvēlieties Plus variantu, šim uzlādes produktam ir pieejama arī aplikācija, kur varat ērti pārskatīt dažādas metrikas un veikt dažādas konfigurācijas izmaiņas attālināti.

Wallbox Pulsar – Šis produkts ir ne tikai ar mazu izmēru un kompakts, bet arī piedāvā ātru elektroauto uzlādi. Pulsar, it īpaši Pulsar Plus, var uzlādēt jebkuru mūsdienīgu elektroauto līdz pat 8 reizēm vairāk kā standarta 120V lādētāji, kuri nāk ar lielāko daļu elektroauto. Pulsar Plus ir aprīkots gan ar Bluetooth gan ar Wi-Fi savienojumiem, gan vēl arī ar viedajām funkcijām, lai tas varētu strādāt arī pat tad, ja nav savienojuma ar mākoņa pakalpojumiem.

Viedās funkcijas atļauj arī iestatīt dažādus grafikus, kuros Jūsu elektroauto var veikt uzlādi un lieki netērētu elektrību. Kā arī no viedtālruņa ir viegli pārskatīt lādēšanas statusu.

Pulsar lādētāju var uzstādīt divos dažādos veidos, pirmais veids ir vienkārši piestiprināts ērtā vietā un pats lādētājs tiek iesprausts rozetē. Otrais variants ir pieslēgt lādētāju pa tiešo Jūsu elektrotīklam. Kā arī, Pulsar lādētājs ir ar IP54 un IK08 sertifikācijām, tā kā to droši var uzstādīt gan iekštelpās gan ārpus tām.

Izmantojot argumentēto realitāti, no ir iespējams caur viedtālruņa kameru apskatīties tieši kā Wallbox lādētājs izskatīsies tur, kur Jūs plānojiet tā uzstādīšanas vietu.