Termālās kameras

Termālās kameras

Termālās kameras – Ir pieejamas vairāku tipu kameras. Parastās kameras, kuras rāda krāsainu attēlu, kameras, kuras ir vairāk piemērotas video ierakstam naktīs, bet šoreiz apskatīsim termālās kameras. Kā piemēru ņemsim Dahua kameru: DH-TPC-BF2120-1F4, jo šī kamera sevī apvieno vairākas no iepriekš minētajām īpašībām.

Vēlaties pasūtīt termālās kameras savā uzņēmumā vai citā objektā? Sazinieties ar mums

Šī kamera, kura izmanto divkāršo objektīvu, fiksētās lodes kameras tehnoloģiju, nodrošina “all-in-one” risinājumu videonovērošanai gan iekštelpās gan ārpus tām. Kopā ar termālo un vizuālo tehnoloģiju, kamera ir ideāls risinājums tumša, maza laukuma uzraudzībai. Divkāršā objektīva tehnoloģija nozīme to, ka kamera var ierakstīt video pilnās krāsās un termālo video atsevišķi, neietekmējot viena otras kvalitāti un darbaspēju. Galvenokārt, šie divi objektīvi tiek izmantoti, lai varētu atbalstīt FUSION tehnoloģiju, tātad, apvieno siltuma attēlu no termokameras objektīva un augstākas izšķirtspējas krāsaino attēlu no vienkāršās lēcas, lai izveidotu vienu, augstas izšķirtspējas termoattēlu. Kā arī, abus videoierakstus var redzēt vienlaicīgi, zemāk redzams piemērs:

Ar ko vēl šī kamera ir īpaša?

Tā izmanto Vox sensora tehnoloģijas, kas to padara izdevīgāku, salīdzinājumā ar citām kamerām, tā izcili uztver dažādākās temperatūras izmaiņas pateicoties jūtīgajam sensoram. Šajā kamerā ir arī iebūvēta uguns noteikšana un trauksme, kā arī, par cik tā ir termālā kamera, tā var precīzi noteikt uguni arī diezgan lielā attālumā no kameras. Kamerai ir pieejamas arī vairākas “Smart”, jeb viedās funkcijas, kā, piemēram, inteliģentā video analītika, kas atļauj uztvert un analizēt kustīgus objektus. Tā arī spēj noteikt, ka kāds objekts tās redzes lokā ir pamests, vai, tieši otrādāk, paņemts bez atļaujas. Tā var izturēt arī skarbas temperatūras no -30 °C līdz +55 °C, tātad par to nevajadzēs uztraukties nedz ziemā, nedz vasarā. Visam šim kā bonuss, kamerai ir arī aizsardzība pret zibeni.
Kamerai ir pieejami arī pāris aksesuāri – ūdens izturīga sadales kārba un stieņa stiprinājums:

Apskatiet video kā termālā kamera darbojās realitātē: