Piekļuves sistēmas, signalizācijas sistēmas, apsardzes signalizācijas

signalizācijas sistēmas

Piekļuves sistēmas, signalizācijas sistēmas, apsardzes signalizācijas – Iepriekšējos rakstos tika apskatītas dažādas apsardzes signalizācijas, to izmaksas. Pārsvarā tika apskatītas diezgan plaši izmantotas signalizācijas sistēmas, kuras varētu būt jebkurā darbavietā vai jebkurā mājoklī. Šajā rakstā būs tieši otrādi, kādas piekļuves sistēmas un signalizācijas sistēmas var iegādāties, ja naudas līdzekļi nav šķērslis?

Apskatot dažādas piekļuves sistēmas, ja priekš pamata konfigurācijas, kur tiek izmantotas vienkāršas sistēmas, katra ieeja izmaksā aptuveni 80 eiro, tad skatoties no dārgā gala, katra ieeja izmaksā sākot ar 2000 eiro. Šāda tipa piekļuves sistēmas izmanto pirkstu nospiedumu lasītājus, lai atpazītu darbinieku. Šī cena iekļauj sevī programmatūru, pašu tehniku un uzstādīšanu. Tad nākamais līmenis ir acu zīlīšu skenēšana. Šī sistēma ir visdrošākā, bet arī visdārgākā. Ar acu atpazīšanas sistēmu, katras ieejas izmaksas var sasniegt līdz pat 10000 eiro lielu summu.

Interesanti, ka signalizācijas sistēmas īsti nemainās atkarībā no izmaksām. Tās tikai kļūst jūtīgākas un precīzākas, un vairāki detektori tiek apvienoti, lai tie varētu uztvert dažādus ielaušanās veidus. Apsardzes signalizācijas paliek dārgas tad, kad ir vēlme nosegt katru ēkas stūri, un, kad izvēlas bezvadu variantus. Katra uztvērēja cena sākas no aptuveni 20 eiro, un dārgie varianti, kuri sāk apvienot vairākus uztvērējus vienā, sākas no aptuveni 120 eiro.

Apskatot dažādus apsardzes signalizācijas uzņēmumus, var secināt, ka šāda sakritība nav atkarīga no paša zīmola. Protams, jo pazīstamāks zīmols, jo vairāk samaksāt arī par pašu zīmola cenu.

 

Lasīt par pakalpojumiem: