Drošību sistēmu izmaksas

Drošību sistēmu izmaksas

Drošību sistēmu izmaksas

Katrai drošības sistēmai ir savas izmaksas. Atšķirībā no nepieciešamības un specifikācijas, drošības sistēmas var izmaksāt gan diezgan dārgi. gan cenas var izrādīties pārsteidzoši izdevīgas. Šajā rakstā apskatīsim izmaksas maza līdz vidēja uzņēmuma izmaksām, kā arī apskatīsim dažas individuālo apsardzes iekārtu izmaksas.

Ja mēs apskatam vispārēji izmaksas uzņēmumos par šādām sistēmām, tad cenas var sākties no 100 eiro līdz 5000 eiro un vairāk. Ja mēs skatāmies, no kurienes rodas šādas izmaksas, tad tās tiek apkopotas no trim lielām kategorijām:

Pašas drošības sistēmas: Pirms visu var uzstādīt, šīs sistēmas ir jāiegādājas. Standarta komplektācijā būtu jāiegādājas videonovērošanas sistēmas, katra iekštelpu kamera maksā sākot ar 120 eiro, kā arī, ja tiek iepirktas vairākas kameras, tad ir jāpērk NVR. Tad tālāk ir jādomā par piekļuves kontroles sistēmām. Piekļuves kontroles sistēmas ir izdevīgākas, ja tās tiek liktas uz vairākām durvīm. Piemēram, ja tās tiek liktas tikai uz vienām durvīm, tad cena varētu būt aptuveni 100 eiro, bet katras nākamā durvju aprīkošana izmaksātu tikai par aptuveni 20-40 eiro vairāk, jo būtu tikai jānodrošina magnēts un kartiņu lasītājs. Un tad paliek signalizāciju sistēmas. Katrs kustības sensors maksā aptuveni 20 eiro, cenas var mazliet atšķirties atšķirībā no tā, vai sensori var arī uztvert citas izmaiņas vidē, piemēram, stikla plīšanu. Šīs cenas neiekļauj papildus izejmateriālus kā tīkla vadus u.c.

Drošību sistēmu uzstādīšana un aktivizēšana: Protams, ir arī nepieciešama profesionāla komanda, kura šīs sistēmas uzstādīs un arī nokonfigurēs. Šīs cenas var atšķirties diezgan krasi, jo izmaksas šai kategorijai veidojas no montēšanas sarežģītības, cik profesionāļu ir jāpiesaista un cik daudz cilvēkstundas ir jāpavada pie projekta. Ja projekts ir vienkāršs un viss ir ātri uzstādāms, tad cenas sākas no 100 eiro.

Monitorings un uzturēšana: Nereti pēc šo sistēmu uzstādīšanas tiek noslēgts arī uzturēšanas līgums, jo tad ir garantija, ka ja kaut kas nestrādā, tad problēmas tiks operatīvi novērstas. Ar konstantu monitoringu var arī novērot vai visas sistēmas strādā korekti, var iegūt padziļinātāku informāciju no šīm sistēmām un novērst problēmas, pirms tās ir sākušās. Kā arī, nav jāmaksā atsevišķi par izsaukumiem, kas, ilgtermiņā, var ietaupīt naudu. Šādi uzturēšanas līgumi parasti izmaksā sākot ar 80 eiro mēnesī, bet cenas atšķiras no uzstādīto ierīču skaita un sistēmas sarezģītības.

Drošību sistēmu izmaksas – Un šis ir vispārējais apskats, kā veidojas cenrādis drošības sistēmu uzstādīšanai. Protams, ja ir vēlme zināt precīzas cenas, tās vienmēr var noskaidrot piesakot konsultācijas un objekta auditēšanu. Kontakti