Bezvadu mini videonovērošanas kameras

Bezvadu mini videonovērošanas kameras

Bezvadu mini videonovērošanas kameras – Lai gan visbiežāk sastopamais videonovērošanas risinājums ir kameras, kurām ir pievienoti tīkla kabeļi, ir arī pieejami bezvadu varianti. Kā bonus, šajā rakstā apskatīsim tieši mini bezvada kameras gan no Dahua, gan no EZVIZ. Šāda tipa kamerām ir ļoti izdevīgi tas, ka viņas ir diezgan viegli uzstādīt. Nav jādomā par vadu ievilkšanu, montāžu vai kādu citu caurumu urbšanu, tomēr ir jāņem vērā, ka šīm kamerām specifikācijas ir zemākas, kā parastajām kamerām, kā arī tās ir vairāk paredzētas iekštelpām.

EZVIZ Mini Plus ir bezvadu drošības videokamera ar 2 Mpix izšķirtspēju, iekštelpu, atbalsta 2,4 GHz / 5 GHz Wi-Fi, automātisko pārslēgšanu no dienas uz nakts režīmu, atbalsta MicroSD karti, iebūvēts mikrofons, skaļrunis un infrasarkanais apgaismojums, kurš nodrošina 7,5 m redzamību naktī.

EZVIZ C6T 360 grādu Wi-Fi iekštelpu videokamera atbalsta 1080p izšķirtspēju, objektu automātisko izsekošanu, Wi-Fi vai arī pat Ethernet vads, nakts redzamību līdz 10 metriem, kā arī divvirzienu audio.

DAHUA NET CAMERA 2MP PT/IPC-A26 A26 nodrošina 2MP izšķirtspējas video, tā atbalsta jaunāko H.265 saspiešanu, kas var ietaupīt līdz pat 50% krātuves. Turklāt Smart Tracking nodrošina, ka kamera automātiski izseko objektu, kad tas pārvietojas kameras priekšā.

Pēc šī apskata, var secināt, ka mini kameras var būt diezgan labs variants priekš vienkāršas iekštelpu novērošanas, piemēram, kā mazuļu monitors vai arī ieejas durvju novērošanu.