Videonovērošanas sistēmas risinājumi

Videonovērošanas sistēmas risinājumi – Bankās
Naudas, finanšu un drošības uzņēmumi ir pakļauti pastāvīgiem draudiem. Hikvision saprot šo nozaru unikālās vajadzības un piedāvā uzticamus videosistēmas risinājumus.
Hikvision Smart Banking Supervision Solution piedāvā jaudīgu un inteliģentu funkcionalitāti. Iebūvētas funkcijas palīdzēs vadībai integrēt bankas finanšu iespējas – no filiālēm uz servisa centru līdz valsts kasēm – centralizētā uzraudzības risinājumā. To ir viegli īstenot, pārvaldīt un integrēt. Hikvision palīdz efektīvi uzraudzīt bankas aktīvus, pārvaldīt klientu un personāla drošību, aizsargāt ierobežotas piekļuves zonas un nodrošināt drošas ATM zonas.
Viesnīcas
Hikvision Smart Solution ir pilnīga IP uzraudzības sistēma viesnīcu drošībai. Šis videosistēmas risinājums nodrošina 24 stundu aizsardzību ar nozares vadošo zema apgaismojuma tehnoloģijām. Videosistēmā ir iekļauta automatizēta transportlīdzekļu piekļuves kontrole ar automātiskās numura atpazīšanas (ANPR) moduli un notikumu brīdinājumiem. Smart Solution ietver integrētus IP produktus, piemēram, IP kameras, NVR un video pārvaldības programmatūru, kas palīdz izveidot uzticamu, elastīgu drošības platformu viesnīcām.
Autostāvvieta
Hikvision Smart Parking videosistēmas risinājums padara video pārraudzību vieglāku. Videosistēma ietver sevī spēcīgu centrālās vadības platformu, kameras, kas nodrošina asu krāsas attēlus ļoti vāja apgaismojuma apstākļos, automatizētu transportlīdzekļu numura zīmes atpazīšanu un daudz ko citu. Hikvision nodrošina visu nepieciešamo, lai klientu autostāvvieta tiktu nodrošināta ar efektīvu pārvaldību – 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā.

Videonovērošanas sistēmas risinājumi dažādām nozarēm

Lielveikali un tirdzniecības vietas
Smart Solution 2.0 piedāvā ne tikai drošību, bet arī visprogresīvākās tehnoloģijas, lai nodrošinātu pilnīgi visu veidu iepirkšanās rajonus. Videonovērošana, biznesa inteliģence, stāvvietu dati un daudz kas cits kopā veido elastīgas un jaudīgas komponentes no pasaulē pirmā drošības risinājumu ražotājiem.
Satiksme
Drošs sabiedriskais transports ir pasaules mēroga problēma.
Hikvision ir apņēmies nodrošināt pilnīgu un novatorisku videonovērošanas sistēmu – Intelligent Traffic Systems (ITS). Šī sistēma ietver īpašas, augstas veiktspējas kameras notikumu uztveršanai. Iebūvēta funkcija notikumu ierakstīšanai, kā arī centralizēta video pārvaldības platforma. Platforma pilnībā apvieno visas ITS ierīces un piedāvā klienta lietotāj programmu.
Turklāt palielināts pasažieru un kravas pārvadājums skaits, sarežģītāki pārvadāšanas mezgli prasa izveidot centralizētu vadības sistēmu. Tā dos iespēju aizsargāt pret nelikumīgām darbībām, piemēram, prettiesiskām darbībām un tā tālāk.
Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar mumsDoties uz pakalpojumu