Videonovērošanas kameras

Videonovērošanas kameras – Hikvision, pasaulē vadošais novatorisku videonovērošanas produktu un risinājumu piegādātājs, demonstrē savu jaunāko HDTVI risinājumu. Jaunumu sekotājiem videonovērošanas kameru nozarē un visiem ieinteresētiem ir iespēja iepazīties ar visprogresīvāko tehnoloģiju. Tā paver mūsu skatu uz augstāko video veiktspēju, palielinātu kompresijas efektivitāti un lielāku pārraides attālumu ar koaksiālo kabeli. Tas viss ir iekļauts inovatīvā videonovērošanas kamerā.
Doties uz preču katalogu

Hikvision HDTVI tehnoloģija

Hikvision videonovērošanas kameru segmenta jaunums – HDTVI Solution – saglabā sevī analogās sistēmas ērtības, vienlaikus nodrošinot līdz 5 MP izšķirtspēju ar 4K video kvalitāti. Tādā veidā padarot pieejamas augstas izšķirtspējas novērošanas sistēmas neaizstājot esošus kabeļus. Izstrādāts priekš Hikvision augstas klases H.264 + kompresijas, Hikvision HDTVI videonovērošanas kamera ievērojami samazina bitu pārraides ātrumu līdz pat 50%. Vienlaikus tiek saglabāta augsta pārraides kvalitāte un netiek zaudētas precīzas detaļās. Hikvision HDTVI videonovērošanas kamera garantē līdz pat 1200 metri attālumā augstas kvalitātes HD720p pārraidi un līdz 2500 metriem HD1080p video. To visu var realizēt izmantojot koaksiālo kabeli, tādējādi esošās sistēmas var viegli paplašināt.

Augstas izšķirtspējas risinājumi

Hikvision turpina izstrādāt augstas veiktspējas un augstas izšķirtspējas videonovērošanas kameras, kuras pielāgotas dažādiem pielietojumiem. Hikvision Easy IP risinājums nav izņēmums. Tā galvenais uzdevums ir padarīt videonovērošanas iekārtas ātrākas, vienkāršākas un gudrākas attiecībā uz SMB prasībām. Secutech Easy IP risinājums iepazīstina ar vairākām uzlabotajām funkcijām, kuras nepārtraukti tiek pievienotas Hikvision produktu grupai. Īpašas nozīmīgs ir 4 MP ultra-augstas izšķirtspējas, 120 dB WDR un H.264 + optimizētais risinājums.